maanantai 9. marraskuuta 2015

Mimmit messuilla!

Upeita huvijahteja, suomen suurimpien venevalmistajien lippulaivoja ja hyyyyvin hyvin vähän kalaveneitä. Tätä kaikkea tarjosi viime viikonloppuna Turussa järjestetyt Venexpo-messut. Mimmit saapuivat paikalle messujen viimeisenä päivänä, joka sattui olemaan myös Isänpäivä. Pahimmat ruuhkat onnistuttiin sunnuntaisilla messuilla välttämään ja olikin mukavampi kierrellä, kysellä ja jutustella eri pistetiden esittelijöiden kanssa rauhassa. Ennakko-odotuksina oli tutustua mm. Fasterin, Busterin ja Yamarinin uutuustarjontaan, erityisesti Mimmien ensi kauden venetilannetta silmällä pitäen. Tarve veneelle on kova ja vaatimukset sen suhteen toisaalta monimuotoiset, toisaalta ei vielä täysin mihinkään veneeseen  konkretisoituneet. Tarvitsemme vakaakäyttöisen veneen, joka toimii luotettavasti myös kovemmassakin aallokossa. Säilytystilat, ja muutenkin veneen sisätilojen innovatiivinen hyödyntäminen olisi extra plussaa. Myös pulpetin muotoilu ja sijoittelu on avainasemassa. Toivoimme messuille ajellessa löytävämme jotai uutta, kiinnostavaa ja meille sopivaa ratkaisua.. :) 


Buster L

 Busterilla oli messuilla yksi kattavimmista esittelypisteistä ja heilllä olikin veneitä muihin verrattuna runsaammin esillä. Näin kalastajan silmin valikoimassa ei tosin heittokalastusvene S fish:n lisäksi ollut paljoa kehumista. Toki esim. tuo kuvassa näkyvä Uusi L-mallisto olisi mitoitukseltaan hyvä, mutta vaatisi mittavat modifioinnit ennenkuin sitä kalastusveneeksi voisi edes harkita/sanoa. Tokikin Busterin pisteitä nostaa messuedustus. Heti alueelle saavuttuamme saimme kysymyksiimme vastaukset ja saimmekin aikaa pitkällisen keskustelun aina Busterin suunnittelusta kaikkeen maan ja veneilyn välillä. Kiitos siitä, Oivallista (hankalien)  asiakaiden palvelua! :)
Tracker combo
 Aivan messualueen "peränurkassa" lymyilikin oikea kalastajan kulta-aarre; Tracker. Tämä oli jigikalastusta harrastavalle Jennille kuin kauan kadoksissa ollut jigikalastuksen yksisarvinen. Paljon pieniä mahtavia yksityiskohtia ja täysin kalastuksen ehdoilla rakennettu Amerikan helmi! Trackerin esittelijänä toimi Fishing Lords:n edustaja Kalle Lindholm, jonka kanssa jutusteltiinkin pitkät tovit ja saatin koeajotreffit alustavasti sovittua vielä tälle "syksylle". Ollaan todella innoissamme tästä mahdollisuudesta ja teemme tänne blogin puolelle varmasti kattavan jutun kuvineen (ehkä videoineen) reissusta! 


Alutroll 530 cc

Pienenä pettymyksenä tuli tieto, ettei Alutroll ollut mukana messuilla. Kyseinen suomalainen venemerkki on jollain selittämättömällä tavalla mimmeihin "vetoava" ja olisikin ollut huippua päästä heidän mallistoaan tutkailemaan ihan paikan päällä. Jotenkin näissä venehommissa, samoin kuin auton hankinnassa, se fiilis jonka joidenkin yksilöiden kohdalla testatessa saa, on vaan ostopäätöstä tehtäessä vahva tekijä. Monipuolista kokeilua täytyy siis vaan jatkaa messujenkin jälkeenkin!

Loppuun vielä muutamat messufiilistelykuvat:

Mimmien ensimmäinen kysymys koskee säilytystiloja.. :D

Löytyihän sieltä tuttujakin! Kiitti Hokkaselle jälleen mukavasta juttutuokiosta!

Tarkkana nyt! :D

Jos Jenni olis voinut se olis varmaan jäänyt tuonne Trackeriin asumaan.. :D
Saija Busterin puikoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti